Yoksul çocuklar yararına kermes

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Gül Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı Batman Şubesi, fakir öğrenciler yararına yemek...

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Gül Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı Batman Şubesi, fakir öğrenciler yararına yemek kermesi düzenledi.

Yaşam Hastanesi önünde açık alanda düzenlenen kermes iki gün boyunca 09.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olacak. Daha çok Batman’ın yöresel ev yemeklerinin yer aldığı kermesten elde edilecek gelir fakir öğrenciler yararına kullanılacak. Kermese Batman’da kültürel çalışmaları ile adından söz ettiren Nûbihar Eğitim ve Kültür Derneği de destek verdi.

Gül Vakfı Batman Şube Başkanı Mehmet Şirin Gül yaptığı açıklamada, “Dinimiz yardımlaşmayı ve ihtiyacı olanlara destek olmayı dinin temeli saymıştır. Bu nedenle biz de vakıf olarak her yıl yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenliyoruz. Bu yıl da bu geleneğimizi devam ettirdik. Her yıl bir günlük olarak yaptığımız kermesimizi bu yıl yardımlaşma yelpazemizi genişletmek adına iki gün yapmayı uygun bulduk." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: