Yoksullarla Dayanışma Haftası

Yoksullarla Dayanışma Haftası dolayısıyla, Malatya'nın Darende ilçesinde etkinlikler yapıldı.Sadrazam Mehmet Paşa Kütüphanesi Salonu'nda gerçekleştirilen programda...

Yoksullarla Dayanışma Haftası dolayısıyla, Malatya'nın Darende ilçesinde etkinlikler yapıldı.

Sadrazam Mehmet Paşa Kütüphanesi Salonu'nda gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, "Sosyal devlet ilkesinin gereği olarak gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere devletimizin sorumluluğunun ifadesi olarak 1986 yılında kurulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, birçok hizmette bulunmuştur. Vakıflar, kurulduğu günden bu yana yoksul vatandaşlarımızın nakit, barınma, eğitim, yiyecek, giyecek ve birçok konudaki ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Sadece ayni ve nakdi sosyal yardımlar değil, gelir getirici, meslek edindirici, bilgi ve beceri artırıcı projeler geliştirerek muhtaç vatandaşlarımıza destek sağlıyoruz, sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın faaliyetlerini anlatan slayt gösterimi ve günün önem ve anlamı ile alakalı makale ve şiirler okundu.

Yapılan etkinliklere; ilçedeki daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: