Yol çalışması yapılan kavşakta kaza: 1 ölü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde taksi ile motosikletin çarpışması sonrasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde taksi ile motosikletin çarpışması sonrasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Antalya’nın Kaş ilçesinden aldığı yolcusunu Dalaman Havalimanı’na götüren 07 Y 1999 plakalı ticari taksinin sürücüsü Gönül İstekli(34), Fethiye Çevreyolu Çamköy kavşağında Ahmet Sivri’nin(61) kullandığı 48 H 7688 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile Çamköy istikametinden Fethiye şehir merkezine giden Ahmet Sivri, yaklaşık 10 metre sürüklendi. Başında kask takılı olmasına rağmen yerde sürüklenen Sivri, 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Taksi sürücüsü Gönül İstekli gözaltına alınarak karakola götürüldü. İstekli’nin yabancı uyruklu müşterisi ise uçağa yetiştirilmek üzere başka bir taksi ile havaalanına götürüldü.
Kazayı duyan Ahmet Sivri’nin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirince ambulansla hastaneye götürüldü. Duble yol çalışması nedeniyle kazanın meydana geldiği kavşağın tek şeritten hizmet verdiği ve trafik lambalarının da çalışmadığı belirtildi. Kaza sonrasında trafiğe kapatılan diğer şerit iş makinesi yardımı ile açılarak, trafiğin çift yönlü olarak akışı sağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz