Yol kenarında dehşet!

KARAMAN'da yolun kenarında yanmış kadın cesedi bulundu.

KARAMAN'da yolun kenarında yanmış kadın cesedi bulundu. Araştırma yapan jandarma, 3 kilometre ileride arka koltuğunda kan izleri olduğu belirlenen, bağajında da kadın ayakkabısı ve küpe bulunan terk edilmiş bir otomobili tespit etti. İki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceği üzerinde duran jandarma araştırmasını sürdürüyor.

Bugün sabah saatlerinde Karaman kent merkezine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Dereköy yakınlarında yolun kenarında yanmış kadın cesedi görenler jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelerek kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatan jandarma, yaptığı araştırmada yaklaşık 3 kilometre ileride de yolun kenarındaki kaya parçasına çarpmış 70 FS 456 plakalı, terk edilmiş bir otomobil buldu. Otomobilde kokuya duyarlı köpeklerle yapılan incelemede arka koltukta üzeri kadın ceketiyle örtülmüş kan lekeleri olduğu belirlendi, bagajda da kadın ayakkabısı ve küpe bulundu.

Reklam
Reklam

İki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceği üzerinde duran jandarma araştırmasını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: