Yol Müdürlüğü Gece-gündüz Çalışıyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Damar Arıkoğlu Bulvarı’nın asfalt yenileme...

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Damar Arıkoğlu Bulvarı’nın asfalt yenileme çalışmalarını gece-gündüz demeden sürdürüyor.

Turgut Özal Bulvarı’nı Kenan Evren Bulvarı’na bağlayan Damar Arıkoğlu Bulvarı’ndaki asfalt yenileme çalışmaları gece geç saatlere kadar sürerken, gündüz de 40 dereceyi aşan sıcakta ve yoğun nem altında da devam ediyor. Yol Müdürlüğü ekipleri gecenin karanlığına, gündüzün bunaltıcı sıcağına karşın yoğun bir tempoda Damar Arıkoğlu Bulvarı’nın asfalt yenileme işlemini bitirmek için gayret sarfediyor.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürü Hüseyin Dündar, çalışmalara aynı tempoda devam edeceklerini ve kısa bir süre içinde 1 kilometre uzunduğundaki, 22 metre genişliğindeki Damar Arıkoğlu Bulvarı’ndaki çalışmaları tamamlayacaklarını anlattı.

BULVARIN ÇİZGİLERİ DE YAPILIYOR

Damar Arıkoğlu Bulvarı’ndaki asfalt yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından başka bölgede çalışmalarına devam edeceklerini belirten Hüseyin Dündar, “Başkanımız Zihni Aldırmaz’ın talimatları doğrultusunda bu çalışmaları yürütüyoruz. Şu anda Turgut Özal Bulvarı’nı Kenan Evren Bulvarı’na bağlayan Damar Arıkoğlu Bulvarı’nda gece-gündüz çalışıyoruz. Özellikle gündüz saatlerinde havalar çok sıcak. Yüksek nem de bizi zorluyor. Ayrıca asfaltın sıcaklığı da var. Asfalt sıcaklığı 160 dereceyi buluyor. Tüm bu koşullara karşın çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

Bulvarın asfalt yenileme işleminin biten bölümlerinde yol çizgisi çalışmalarını da yaptıklarını kaydeden Yol Müdürü Hüseyin Dündar, “Belediyemizin kendi yol çizgi aracı var. Asfaltlanan bölümlerin yol çizgilerini çiziyoruz. Bu işlem karayolları standartlarında yapılıyor” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz