Yola Çıkmadan Forma Gir

Tatil için yolcukluklar başlarken hem sağlığınızı hem formunuzu kazanın...

Doğru beslenmeye başla

Günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı eğer mümkünse kaçırma. Güzel bir kahvaltı metabolizmayı hızlandırır. Dahası akşam çok kalori yemekler yerine sabah ve öğle yemeklerinizi güçlü bir şekilde yiyin.



Gerçekten aç mısınız?

Çoğu insan sadece aç olduğunda değil uyum sağlamak içinde yemeğe oturuyor. Yolculuklarınız ya da arkadaş sohbetleriniz sırasında atıştırmalarınız yemek yerine meyve veya salata olsun.



Öğle yemeği paketi

Uzun bir yolculuğa çıktığınız da öğle yemeği yemek için restoran yerine bir piknik alanı ya da sakin bir seçebilirsiniz. Çünk ü restoranlardaki yiyecekler yerine evde hazırladığınız sandaviçleri yemenizi tavsiye ederiz.

Reklam
Reklam


Yavaş yemek

İster öğle,ister akşam yemeği,ister kahvaltı. tüm öğünlerinizde yapmanız gereken en önemli şey yavaş yemek. Yemeklerinizi eliniden geldiğince yavaş yiyin.



Aparatifler

yolculuklarınız sırasında ve normal zamanlarda yanınızda her zamanaparatif olarak birşeyler olmalı. Bunlar en büyük kurtarıcılardır. Açlık hissi uyandığında yediğiniz hafif kuru yemiş, meyve gibi yiyecekler sofraya çok aç turmamanızı sağlayacaktır.



Çorba

Yaz ya da kış her mevsinde vaz geçmemeniz gereken bir yiyecek. Sizi tok tutarken vücudunuz içinde sıvı takviyesi yapar. Bir çok sandiviç ve yemekten daha yararlıdır. Yaz içinde soğuk çorbalar altarnatifitir.



Hayati ihtiyaç

Tüm yiyecek ve içeceklerden vazgeçebilirsiniz. Yeme alışkanlığınızı değiştirebilirsiniz. Ama sudan asla vazgeçmeyin.
Porsyonlarınızı azaltmak, yağlı yiyecekler yerine salata yemek diyet altarnatifidir. suyun bir altarnatifi yoktur.



Meyve

Gün içerisinde sizi tok tutmak için, vitamin ihtiyacınızı karşılamak için ve serinlik sağlamak için meyveden daha iyi bir besin kaynağı bulamazsınız.

Reklam
Reklam


Hazırlıklı olun

İş yeri masanızın gözlerinde mutlaka acil durumlar için diyet ürünler bulundurun. Açıktığınızda takviye olacaktır.