Yolcu Durağında Zincirleme Kaza: 7 Yaralı

İzmit D-100 karayolu 42 Evler otobüs duraklarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı....

İzmit D-100 karayolu 42 Evler otobüs duraklarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. 5 araçta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Selahattin Akyüz idaresindeki 41 P 8926 plakalı Efe Tur’a ait servis aracı, iddiaya göre D-100 Karayolu'nun Ankara istikametine giderken yanındaki araç nedeniyle sol şeride geçemedi. Süratli olduğu öne sürülen servis aracı, 42 Evler durağında yolcu almak için bekleyen Mustafa Kolay idaresindeki 41 NH 088 plakalı Arslanbey İzmit arası çalışan halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç, önünde bulunan Mahmut Şahin idaresindeki 41 KZ 110 plakalı İzmit Alikahya arası çalışan halk otobüsüne, o da önündeki Mehmet Ersoy idaresindeki 41 NA 566 plakalı İzmit Köseköy arası çalışan halk otobüsüne çarptı. Otobüs ise önünde bulunan Mustafa Göktaş idaresindeki 41 NR 452 plakalı İzmit Köseköy arası çalışan halk otobüsüne çarptı. Kazada dolmuş içinde bulunan 7 yolcu çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Reklam
Reklam

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazaya karışan araç sürücüleri, durakların oldukça tehlikeli bölgede bulunduğuna dikkat çekerek, “Burada olan kaza sürpriz değildi. Biz zaten bekliyorduk. Allahtan ölümlü bir kaza olmadı, bunun için sevinçliyiz. Belediye ve karayollarından durakların daha güvenli bir bölgeye kaldırılmasını talep ediyoruz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: