Yolcu Olarak Bindiği Minibüsten Cep Telefonu Çalarak İndi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde park halindeki minibüse yolcu gibi binen bir kişi, aracın içinde bulunan güvenlik...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde park halindeki minibüse yolcu gibi binen bir kişi, aracın içinde bulunan güvenlik kamerasına aldırmadan şoförün cep telefonunu çaldı.

Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi üzerindeki durakta bekleyen minibüs şoförü E.B. araçtan inerek yolcuların binmesi için kapılarını açık bıraktı.

Bu sırada minibüse binen bir kişi bir süre etrafı kontrol ettikten sonra şoför mahallinde duran ve piyasa değeri 250 TL olan cep telefonunu fark etti. Son bir kez daha çevresine baktıktan sonra cep telefonuna uzanan kimliği meçhul kişi, daha sonra telefonu cebine koydu.

Reklam
Reklam

Telefonu cebine koyduğu an araç içerisindeki kamerayı fark eden şahıs hızla arabadan inerek olay yerinden uzaklaştı.

Minibüs şoförü E.B. dolmuşa bindikten sonra cep telefonunun olmadığını fark etti. Bunun üzerine araçta bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen E.B. telefonunun akıbetini görüntüler sayesinde kısa sürede öğrenerek polise başvurdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: