Yolcu otobüsü devrildi; 2 ölü, 39 yaralı

Aksaray'da yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i polis okulu öğrencisi 39 kişi yaralandı.

Aksaray'da yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i polis okulu öğrencisi 39 kişi yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Aksaray- Nevşehir karayolunun 27'nci kilometresinde meydana geldi. Erzurum'dan Antalya'ya giden 49 yaşındaki Mürsel Keleş yönetimindeki 34 FA 8511 plakalı yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, yolculardan 23 yaşındaki Kurban Şahin ile 33 yaşındaki Ünver Şahin olya yerinde yaşamını yitirdi, beşi polis adayı 39 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, hazır bekleyen ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanalere kaldırıldı. Durumu ağır olan bir yaralı, ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, otobüs şoförü Mürsel Keleş'i gözaltına aldı.

Yolcu otobüsü devrildi; 2 ölü, 39 yaralı | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz