Yolcu Otobüsü Kamyonetle çarpıştı 9 yaralı

Elazığ Diyarbakır yolu 36 Km.de Yolcu otobüsü ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 ağır toplam 9 kişi yaralandı.

Elazığ Diyarbakır yolu 36 Km.de Yolcu otobüsü ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 ağır toplam 9 kişi yaralandı.

Alınana bilgilere göre Elazığ İstikametinden Diyarbakır istikametine gitmekte olan Mehmet Hayri Karakaş yönetimindeki 21 FV 555 plakalı yolcu otobüsü ile Diyarbakır istikametinden Elazığ istikametine gelmekte olan Refik Kanta yönetimindeki 34 HY 7691 plakalı kamyonet Gezin Sivrice arası Karayolları kampı virajında kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın etkisiyle mahşer yerine dönen olay yerinde hurdaya dönen kamyonette sürücü Refik Kanta yanındaki yolcu Murat Batik ve otobüs sürücüsü Mehmet Hayri Karakaş ağır yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazanın duyulmasından sonra olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma, polis ve Afad ekipleri yönlendirildi.

Toplam 33 yolcusu bulunan otobüste sürücü ile birlikte 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Elazığ’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Ajans23 /A.AKın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: