Yolcu Otobüsünde 990 Kapet Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Nevşehir’de Jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir yolcu otobüsünün bagaj kısmında 990 paket paket gümrük kaçağı...

Nevşehir’de Jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir yolcu otobüsünün bagaj kısmında 990 paket paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce Kayseri-Kırşehir karayolu Çalış mevkiinde gerçekleştirilen yol kontrollerinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde; otobüste yolcu olarak bulunan 1 şahsın valizinde 990 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan 1 kişi, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: