Yolcuların canını hiçe saydı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde seyir halindeyken cep telefonuyla oynayan şehir içi yolcu minibüsünün şoförü kazaya davetiye çıkarırken, yolcular şoförün cep telefon ile oynadığı anları görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı.

Olay, saat 09.00 sularında Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolcu taşıyan ve seyir halinde olan bir minibüs şoförü, cep telefonu ile oyun oynadığı sırada, Mustafa Y., tarafından kameraya alındı. Minibüsün ön koltuğunda oturduğu anlaşılan Mustafa Y., çektiği görüntüyü Denizli Trafik ve Yaşam Grubu adlı sosyal medya hebasından ‘“Lütfen duyarlı olalım abimiz araba sürerken bir taraftan da telefondan oyun oynuyor insan canı bu kadar ucuz olmamalı…”, notuyla paylaştı. Yolcunun çektiği görüntüde, minibüs şoförü bir yandan araç kullanıyor, bir yandan da telefonunda oyun oynadığı görülüyor.

Reklam
Reklam

Plakası ve sürücü kimliği alınmayan şoförün trafiği ve yolcuların canını hiçe sayan görüntülerinin sosyal medyadan paylaşılmasının ardından, çok sayıda yorum geldi.

Anahtar Kelimeler: