Yolda Bulduğu Parayı Teslim Eden Öğrenciye Hediye

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde yolda bulduğu parayı polise teslim eden lise öğrencisi genç kız,  Emniyet Müdürü Volkan İmişci tarafından ödüllendirildi.

MERSİN - Silifke ilçesinde yolda bulduğu parayı polise teslim eden lise öğrencisi genç kız, Emniyet Müdürü Volkan İmişci tarafından ödüllendirildi. Geçtiğimiz günlerde kaldırımda bulduğu parayı polis merkezine teslim eden 15 yaşındaki lise öğrencisi Funda Belen’e Emniyet Müdürlüğü tarafından bir tablet hediye edildi. Belen ve babası Durhasan Belen, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi ile Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Sıtkı Parlakyiğit’i makamında kabul eden Emniyet Müdürü Volkan İmişci, öğrenciyi davranışından dolayı tebrik etti. Funda’nın kendisinin küçük ancak yaptığı bu davranışla yüreğinin büyük olduğunu ifade eden İmişçi, “Ayrıca böyle bir evlat yetiştiren babayı da kutluyorum. Silifkelilerin yolda bulduğu parayı bile ihtiyacı olan birine aittir düşüncesiyle teslim ettiğinin bir örneğini yaşattı bize. Kızımıza duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyor, örnek olmasını diliyoruz. Emniyet Müdürlüğü olarak kendisine bir hediyemiz olacak, umarım kullandıkça bizi hatırlar. Eğitim hayatında da kendisine başarı diliyorum” dedi. Öğrencinin hediyeyi kabul etmek istememesi üzerine İmişci, “Bu hediye bizim içimizden gelerek alındı. Senin sergilediğin örnek davranış karşısında hepimiz mutlu olduk” diyerek Funda Belen'i ikna etti. Baba Durhasan Belen ise örnek bir davranış gösterdiği için kızını kutlayarak, hediye dolayısıyla İmişçi'ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: