Yolda Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti

Zonguldak'ta bir kişi yolda bulduğu 3 bin 490 lirayı zabıta ekiplerine teslim etti.

Zonguldak'ta bir kişi yolda bulduğu 3 bin 490 lirayı zabıta ekiplerine teslim etti.

Siyami Avcı, çarşıda dolaştığı sırada yerde bulduğu 3 bin 490 lirayı Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne götürerek, sahibinin bulunmasını ve paranın teslim edilmesini istedi.

Zabıta ekiplerinin yaptığı anons üzerine Recep Tığcıoğlu (32), Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelerek, annesinin kaybettiği parayı teslim aldı.

Tığcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Annem ile birlikte bankadan kredi çekmiştik. Annem paranın bir miktarını Ay Ekmek Fabrikası civarında düşürmüş. Siyami Avcı adlı vatandaş ise yerde parayı buluyor ve zabıtaya teslim ediyor. Tam umudumu kesmiştim. Duyarlı vatandaş sayesinde zabıtadan paramı teslim aldım. Parayı bulan Siyami Avcı'ya ve yardımlarından dolayı Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: