Yoldaki Mıcırlar Kazalara Davetiye Çıkarıyor

SİİRT (AA) - Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar Kurtalan-Batman karayolunda yaşanan trafik kazalarının, yoldaki mıcırlardan kaynaklandığını söyledi.

Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar Kurtalan-Batman karayolunda yaşanan trafik kazalarının, yoldaki mıcırlardan kaynaklandığını söyledi. Deryalar, özellikle Kurtalan-Batman karayolunda yaşanan trafik kazası sayısının gittikçe arttığına dikkat çekerek, yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini söyledi. Yaşanan trafik kazalarında sürücülerin aşırı hız ile dikkatsizliğinin de etkili olduğunu belirten Deryalar, şunları kaydetti: "Son bir ay içerisinde birçok trafik kazasının yaşandığı Kurtalan-Batman karayolunda bulunan mıcırlar tehlike saçıyor. Yetkililerin bu soruna bir an önce bir çare bulmasını bekliyoruz. Sürücülerin de hız sınırına da dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle mıcır bulunan yollarda daha dikkatli davranarak hız limitini aşmamaları gerekiyor.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: