Yolkonak Beldesi Örnek Olma Yolunda

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, “Yolkonak beldemiz, Belediye Başkanımızın çalışmalarıyla örnek beldemiz olacak”...

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, “Yolkonak beldemiz, Belediye Başkanımızın çalışmalarıyla örnek beldemiz olacak” dedi.

Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yolkonak Beldesi'ne ziyarette bulunan Başkan Yıldız, Yolkonak Belediye Başkanı Musa Atasoy’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Yıldız, 4 mahallesiyle çok geniş yerleşim alanına sahip olan Yolkonak beldesinde hizmet sunmanın zorluğunu bilincinde olduklarını ifade ederek, “Tüm bu zorlukları aşarak, belediyenin imkanlarını en verimli şekilde kullanan başkanımızın, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm mahallelere eşit hizmet sunmasını, Yolkonak kasabamızı şehir görünümüne kavuşturmasını takdirle izliyoruz. AK Parti olarak her zaman hizmetin ve hizmet edenin yanında olduk” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Atasoy ise beldenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmenin gayreti içinde olduğunu ifade ederek, “Bu dönemde belde yollarımıza 10 km. parke döşemesi yaptık. Yaklaşık maliyeti 5 milyon lira bedelli kanalizasyon projemiz onaylanma safhasına geldi. Yol kenarlarına beton perdeler ve kanal geçitlerine köprüler yaptık. İçme suyumuzun problemini tamamen çözdük. Bana çalışmalarımda destek veren başta Dilek Yüksel hanımefendi olmak üzere milletvekillerimize, İl Başkanım Eyüp Eroğlu ve İlçe Başkanım Abdullah Yıldız’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: