"yollar Ve Dikenler" Film Ekibi İncirliova'da

Türkiye'yi 10 yıl yöneten ve Cumhuriyet tarihinin önemli ismi Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Yollar...

Türkiye'yi 10 yıl yöneten ve Cumhuriyet tarihinin önemli ismi Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Yollar ve Dikenler" adlı film ekibi İncirlova'ya geldi.

Aydın'da çekimleri devam eden filmin yapımcısı ve yönetmeni İsmail Gülnar ile filmde 2. Abdülhamit'in eşi Şefika Hanımı canlandıran ünlü dizi ve sinema oyuncusu Fatma Belgen, Körüklü Efe Çizme Ustası İzzet Erkaç'ı ziyaret etti. Körüklü Efe Çizmelerine hayran kalan Belgen, el işi göz nuru olan el sanatlarına önem verilmesi gerektiğini ve bu sanatların yaşatılması için destek verilmesi gerektiğini söyledi. İncirliovalı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Fatma Belgen, hayranlarıyla sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklam
Reklam

90 dakikalık uzun metrajlı film çekimlerinin büyük bölümü tamamlanırken filmde Adnan Menderes'i sevilen oyuncu Oğuz Gürol, Gülşah Bağcı Adnan Menderes'in eşi Berin Menderes'i, Ali Demirel Adnan Menderes'in en küçük oğlu Mutlu Menderes'i, Fatma Belgen 2. Abdülhamit'in eşi Şefika Hanımı, Hayal Acımaz 2. Abdülhamit'in kızı Ayşe Sultan'ı, Selçuk Uluergüven Cemal Gürsel'i, Tuncay Aksakal Rüştü Zorlu'yu canlandırıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: