Yollar yine kan gölüne döndü

Sivas'ın Gölova ilçesi yakınlarında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Tokat'tan Erzincan'a giden H.U. yönetimindeki 60 NG 557 plakalı otomobil, Gölova ilçesi Boğazköy mevkiinde karşı istikametten gelen T.A.A.'nın kullandığı 16 YL 449 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil içerisinde sıkışan M.U., S.U. ve F.U. olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüleri H.U. ve T.A.A. ile 16 YL 449 plakalı otomobilde bulunan F.A., M.A. ile A.A. yaralandı. Yaralılar Gölova ve Sivas'taki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybedenlerden M.U.'nun Erzincan'a üniversite için ek kontenjan kaydı yaptırmak için gittiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Çorum'un Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Bademli köyünde D-100 karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı yaşlı çift hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, önceki akşam saat 20.00 sularında Bademli köyünde komşu ziyaretinden gelen Hüseyin Karatağ (70) ile eşi Nigar Karatağ (62) el ele tutuşarak yolun karşısına geçip evlerine gitmek isterken, Samsun'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Salim G. (45) yönetimindeki 34 AS 2896 plakalı araç çarptı.

Otomobilin çarpması ile metrelerce sürüklenen Hüseyin Karatağ olay yerinde can verirken, eşi Nigar Karatağ, yaralı olarak kaldırıldığı Osmancık Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kaza sonrası sürücü jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hatalı sollama yapan bir aracın takla atması sonucu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Sinop istikametinden Kastamonu istikametine gitmekte olan Sinan D. yönetimindeki 34 VS 1555 plakalı araç aynı yönde seyretmekte olan Ahmet E. yönetimindeki 34 PHY 70 plakalı aracı sollamak isterken 34 PHY 70 plakalı araçta önünde bulunan 41 AY 370 plakalı aracı sollamak istedi.

Reklam
Reklam

Sinan D. yönetimindeki 34 VS 1555 aracın arkadan çarpması sonucu Ahmet E. yönetimindeki araç kontrolden çıkarak defalarca takla attı. Kazaya karışan diğer araç ise hasar görmedi. Takla atan araç içerisine sıkışan yaralılardan Rafet E., Gülsüm E., Zülfiye E., Remzi E. ve Seferiye A. olay yerine gelen ambulans ile bulundukları yerden çıkarılarak Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan 4'ünün durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken 4 yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olay sonrası kaza yapan ailenin bayram tatili için İstanbul'dan Sinop'a gittiği öğrenildi. Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Jandarma olay ile ilgili tahkikat başlattı.

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi hayatını kaybetti.

Yalıköy mevkiinde, Giresun'dan Rize istikametine giden Zafer Berber yönetimindeki 53 AV 216 plakalı cip marka araç dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Reklam
Reklam

Kazada, araç sürücüsü Zafer Berber (28), annesi Nesime Berber (50), babası Kadir Berber (50), kız kardeşi Leyla Aygün (27) ile kızı Esma Aygün (3) hayatını kaybetti. Rizeli Berber ailesinin, oğulları Zafer'e Ankara'dan kız istedikleri ve Rize'ye dönüş yolunda oldukları öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri otopsi için Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.