Yollarda Bayram Yoğunluğu Yaşanıyor

Kurban Bayramı'nı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar Anadolu'ya akın ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geceden...

Kurban Bayramı'nı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar Anadolu'ya akın ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geceden alınan trafik önlemlerine rağmen Bolu'nun Gerede ilçesinde TEM otoyolu gişelerinde 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

İstanbul'dan Anadolu'nun çeşitli illerine bayram tatili için yola çıkan araç sürücüleri gişelerden geçebilmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı. TEM otoyolunun Ankara, Bolu ve Düzce kesimlerinde yoğunluk yaşanırken, İstanbul istikametinde ise sakinlik dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik akışında sorun yaşanmaması için trafik ve kara yolları ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: