Yollardaki Su Birikintisi Esnafı Olumsuz Etkiliyor

Edirne’de yol kenarlarındaki su birikintileri nedeniyle esnaf dükkanlarına güçlükle girebiliyor. Şehrin en işlek güzergahı olan...

Edirne’de yol kenarlarındaki su birikintileri nedeniyle esnaf dükkanlarına güçlükle girebiliyor. Şehrin en işlek güzergahı olan Atatürk Bulvarı civarındaki esnaf alt yapı çilesi yaşıyor. Geniş bir alanın toprak olması nedeniyle yazın tozla mücadele eden vatandaşlar, kış döneminde de yağışlar nedeniyle mağdur oluyor.

Sabah işyerini açmaya gelen esnaf ayaklarının ıslanmaması için büyük mücadele veriyor. Alt yapının müşterilerin gelişini engellediği için esnaf ekonomik anlamda da kayıplar yaşıyor.

Yaşadığı sıkıntıları dile getiren Osman Çavuş, yağışların başlamasıyla birlikte büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Su birikintileri nedeniyle işyerlerine ulaşmakta güçlük çektiklerini anlatan Çavuş, belediye yetkililerine seslenerek buradaki alt yapı probleminin giderilmesini istedi. İşyeri önündeki sudan müşterilerinin olumsuz etkilendiğini ifade eden Çavuş, bu nedenle işlerinin aksadığından şikayet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz