Yolların Sultanı Şenay Abla

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Şenay Çetin, tutkunu olduğu şoförlük sevdasına kendi kamyonuyla yollara meydan okuyarak...

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Şenay Çetin, tutkunu olduğu şoförlük sevdasına kendi kamyonuyla yollara meydan okuyarak devam ediyor.

Yenmiş köyünde ikamet eden beş çocuk annesi 64 yaşındaki

Şenay Çetin (Şenay Abla), direksiyon tutkusunu birçok bayanın cesaret edemeyeceği şekilde icra ediyor. Çetin, birçok erkek görev arkadaşına da meydan okuyor. E sınıfı ehliyete sahip olan yolların sultanı Şenay Çetin, gücü yettiğince mesleğini icra ederek özgüvenini kaybetmemeyi hedefliyor. Yaptığı işe aşık olan ve gücünü boyutunu hesap etmeksizin kamyonunda direksiyon başına oturan Şenay Çetin'e en büyük desteği eşi veriyor.

Reklam
Reklam

Kamyoncu Şenay Çetin, “Eşimin rahatsızlığı sonucu bu işe girmeye karar verdim. Önce biraz zorlandım ama zamanla alıştım. Meslektaşlarımın da Şenay ablası oldum. Eşime, çocuklarıma ve meslektaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz