Yolspor BAL’a Yükseldi

Süper Amatör Lig’de gösterdiği üstün performansla rakiplerine fark atarak şampiyon olan Yolspor Takımı, önümüzdeki sezon...

Süper Amatör Lig’de gösterdiği üstün performansla rakiplerine fark atarak şampiyon olan Yolspor Takımı, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıktı.

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü bünyesinde 1955 yılından bu yana faaliyet gösteren Yolspor Futbol Takımı, 2011-2012 sezonunda Süper Amatör Lig’de oynadığı futbol ile adından söz ettirdi. Takımın oynadığı 26 maçta sadece bir yenilgisi bulunurken toplam 126 gol ile rakiplerine fark attı. Sezonu 75 puan ile kapatan turuncu - siyahlıların son maçını oynadığı Ağırnas Belediyespor’u da yenerek ligdeki en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını da 32'ye çıkararak görülmemiş bir rekora imza attı.

Reklam
Reklam

Kulübün Fahri Başkanı olan Karayolları 6. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Yolspor Takımı Başkanı Müdür Yardımcısı Ahmet Kulak ve Genel Kaptan Ahmet Akçeşme ile oluşan yönetim ve teknik heyetiyle sporcular yetişmeye devam ediyor. Yarım asırdır sporcu yetiştirmeye devam eden Yolspor Kulübü’nün şuan A Takım, A Genç, B Genç, Yıldızlar ve Miniklerden oluşan beş takımı ile 200’e yakın lisanslı sporcusu bulunuyor.

Kulübün Başkanı Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Kulak, amaçlarının sorumluluk üstlenerek gençlerin vücut ve ruh sağlığına katkı sağlamak, onları topluma kazandırmak olduğunu söyledi. Spor faaliyetlerinin özenle yürüttüklerini belirten Kulak, şöyle konuştu:

“İşimizi profesyonel yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon üstün bir başarı elde ettik. Umarım özümüzdeki sezonda BAL’da aynı performansı sergileriz. Yakın zamanda çalışmalarımız başlayacak. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederken yönetim, teknik heyet, antrenörümüz, genel kaptanımıza gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz