Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Çocuğa Otomobil Çarptı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, anne ve babası ile yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki kız çocuğuna...

Antalya’nın Alanya ilçesinde, anne ve babası ile yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı.

Kaza, Çarşı Mahallesi Hükümet Caddesi'nde meydana geldi. Babası Serkan ve annesi Ceylan Nantu ile yolun karşısına geçmek isteyen 3 yaşındaki Birsel Nantu bir anda annesinin elini bıraktı. Anne ve babasının yanından uzaklaşan 3 yaşındaki çocuğa, Kadir E’nin (26) kullandığı 06 DP 7422 plakalı otomobil çarptı. Yaralanan kız, ihbar üzerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kaza sonrası polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Kadir E., polis merkezindeki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: