Yöresel Ürün Satışı Için Büfe Kuruluyor

Yusufeli Belediyesi yöresel ürünlerin satışı için 4 ayrı büfe kuruyor.

Yusufeli Belediyesi yöresel ürünlerin satışı için 4 ayrı büfe kuruyor.

Yusufeli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşların istedikleri yöresel ürüne kolayca ulaşabilmeleri için yeni bir adres olması ve Yusufeli'nin kendine has ürünlerinin tanıtımına imkan veren bir ortam oluşturulması amacıyla kurulan büfelerde sadece yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği belirtildi.

Belediye bünyesinde istihdam edilen İŞKUR elemanlarının çalıştırıldığı büfelerin, dış cephesi ahşap kaplama, içi tuğla örmeli, yerler seramik döşemeli, çatısı kamelya tarzında çok kullanılışlı olarak inşa edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Ayrıca büfelerin arasına Yusufeli'nin doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtan tabloların konulması planlanıyor. Büfelerin yapımı öncesinde alana kilit parke taşı döşeyen Yusufeli Belediyesi, bay ve bayan tuvaleti yapımına da devam ediyor. Büfelerin tamamlanmasının ardından alanın çevre düzenlemesi yapılacak. Büfelerin ikisi, terminal bölgesinde büfe işleten iki esnafa verilerek büfelerin terminalden taşınması sağlanacak. Kalan 2 büfe için ihale yapıldıktan sonra yöresel ürün büfeleri vatandaşların hizmetine sunulacak."

Muhabir: Yener Dedeoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz