YÖRSİAD Çallı’da 550 Kişilik Iftar Çadırı Kurdu

Antalya’da faaliyet gösteren Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) Ramazan ayı boyunca Çallı’da her gün...

Antalya’da faaliyet gösteren Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) Ramazan ayı boyunca Çallı’da her gün 550 kişiye iftar yemeği verecek.

Ramazan ayının ilk iftar yemeğine katılan YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu üyeleri, vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı. Başkan Beken, “Biz iş adamları olarak hep şu felsefeyi amaç ediniyoruz. Biz iş adamları sadece kendi ocağının tütmesini sağlamaz, diğer ocakların da tütmesini sağlar. Bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen tüm YÖRSİAD üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

YÖRSİAD Başkanı Beken, “Bu çadırın kurulmasında bize bu yeri tahsis eden, öncelikle Kepez Belediyesi Başkanı Sayın Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ediyoruz. İftarlarda bir araya gelmenin çok büyük bir anlamı var. Biz de yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte 30 gün boyunca burada iftar çadırımızda yemek vereceğiz. Her gün vereceğimiz yemek 550 kişiye dağıtılacak. Böyle bir organizasyonu yapmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bundan sonra da bu organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz