Yörükler Derneği 2013 İstişare Toplantısı Yapıldı

Antalya Yörükler Derneği’nin 2013 yılı istişare toplantısı yapıldı.Kepez Belediyesi’nin Barış Mahallesi’nde yaptığı ve Antalya Yörükler...

Antalya Yörükler Derneği’nin 2013 yılı istişare toplantısı yapıldı.

Kepez Belediyesi’nin Barış Mahallesi’nde yaptığı ve Antalya Yörükler Derneği’nin kullanımına tahsis ettiği Yörük Park’taki dernek binasında gerçekleşen toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün onur konuğu olarak katıldı.

Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman,Yörük İlbeyi Osman Çiçekdağ, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul ile çok sayıda iş adamının katıldığı toplantıda konuşan Başkan Tütüncü, “Antalya Yörükler Derneği kendilerine tahsis edilen bu güzel binada, 2013 yılının istişare kurulu toplantısını gerçekleştiriyor. Artık Yörükler her türlü etkinliklerini, kendi kültürlerinin şekillendiği bu güzel mimari eserin içerisinde gerçekleştirecekler. Kepez Belediye Başkanı olarak Yörükler derneğinin her zaman yanı başında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman da, desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: