Yozgat Barosu Başkanlığına Avukat Hacı İbiş seçildi

Yozgat Barosu Başkanlığına Avukat Hacı İbiş seçildi <br/> AK Parti Yozgat Milletvekili adayı olması nedeni...

Yozgat Barosu Başkanlığına Avukat Hacı İbiş seçildi
AK Parti Yozgat Milletvekili adayı olması nedeni ile görevinden istifa eden Avukat Yusuf Başer’den boşalan Baro başkanlığı seçimi için bugünYozgat Barosu Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Toplam 151 üyesi bulunan baroda 126 avukat iki aday için oy kullandı. Avukat Hacı İbiş 126 avukat’ın 71 oyunu alarak Yozgat Barosu Başkanlığına seçildi. Diğer aday Avukat Ergun Çiftçi ise 46 oy aldı.
Saat 10:00’da Adalet Sarayı Salonu’nda başlayan seçime 151 avukattan 126’sı katıldı. 2 oy boş, 3 oy da geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Yozgat Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Hacı İbiş, teşekkür konuşması ve bundan sonra baronun yapacağı çalışmalar hakkında konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz