Yozgat Belediye Zabıta Ekipleri Vatandaşlara Kurban Kesim Rehberi Dağıttı

Yozgat Belediye Zabıta Ekipleri, Kurban Bayramı’nda vatandaşların daha rahat kurban kesmelerini sağlamak amacıyla hazırlattıkları Kurban...

Yozgat Belediye Zabıta Ekipleri, Kurban Bayramı’nda vatandaşların daha rahat kurban kesmelerini sağlamak amacıyla hazırlattıkları Kurban Rehberi broşürünü dağıttı.

Yozgat Belediyesi tarafından hatırlatılan Kurban Rehber’ini zabıta ekipleri, Kurban Pazarında alışveriş yapan vatandaşlara dağıttı. Kurban rehberinde kurbanlık hayvanların en kolay şekilde nasıl yatırılacağı resimlerle anlatılırken, derilerin tuzlanması ve kurban alırken hangi konulara dikkat edilmesi gerektiği gösteriliyor.

Kurban Rehberini alan vatandaşlar, özellikle kurbanlık hayvanların nasıl yatırılacağı konusundaki bilgilerin önemli olduğunu belirterek, “Kurban yatırmasını bilmeyen birçok insan kurban bayramında yaralanıyor. Bu sebeple kurban rehberinde açık açık anlatılması çok iyi olmuş. Ayrıca kurban alırken nelere dikkat edileceği yazılı, derinin nasıl tuzlanacağı anlatılmış çok güzel bir rehber olmuş” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: