Yozgat Belediyesi Emekliler İçin Dinlenme Ve Sohbet Yeri Yapıyor

Yozgat Belediyesi çalışmalarını sürdürdüğü Un Pazarı projesine küçük bir eklemede bulunularak, emekliler dinlenip sohbet edebilecekleri...

Yozgat Belediyesi çalışmalarını sürdürdüğü Un Pazarı projesine küçük bir eklemede bulunularak, emekliler dinlenip sohbet edebilecekleri bir yer için çalışma başlattı.

Un Pazarında yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Başer, yapılan projede emeklileri unutmadıklarını belirterek, “Emekli vatandaşlarımız için güzel bir mekan hazırlıyoruz. İnsanımızın rahat edeceği, ücretsiz çay ve su servisi bulabileceği, dinlenebileceği, içerisinde lavabo, televizyon, kütüphane gibi ihtiyaç kalemlerinin bulunduğu güzel bir mekan hazırlayıp ücretsiz olarak istifadelerine sunacağız. Tıpkı işçi kardeşlerimize yaptığımız gibi bir mekan hazırlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Emeklilerin genelde Cumhuriyet Meydanında toplandığını gidecek fazla bir yerlerin bulunmadığını hatırlatan Başkan Başer, “İnşallah bu yerimiz tamamlandığında emeklilerimiz burada daha rahat bir ortama kavuşacaklar, boş zamanlarını burada arkadaşlarıyla sohbet ederek, çay içerek geçirecekler. Yaptığımız yerin Çapanoğlu Camii’ne yakın olması bir artı avantaj diye düşünüyoruz. Allah’tan bir mani olmaz ise bayram sonu bitirip hizmete açacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: