Yozgat Bilal Şahin Külliyesi Hizmete Açılıyor

Yozgatlı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan cami ve külliyesi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve...

Yozgatlı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan cami ve külliyesi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in katılacağı törenle hizmete açılacak.

Yozgat'a yaptığı İlahiyat Fakültesi, okul, cami, Kur’an kursu gibi birçok hayır hizmetleri yapan hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan bin 500 kişilik cami ve içerisinde müftülük binası, kuran kursları, lojmanlar ile sosyal tesisleri bulunan Bilal Şahin Külliyesi, 5 Temmuz 2013 Cuma günü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in katılacağı törenle hizmete açılacak. Açılışa bütün halkı davet eden İşadamı Bilal Şahin, Yapılan bütün hizmetlerin Yozgat halkı için yapıldığını belirterek, “Yozgat'a olan sevgimizi vefa borcumuzu ödemek için elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti yaparken de hiçbir beklenti içine girmeden tamamen Allah rızası için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bir hayır duasını almak benim için yeterlidir. Bu fani dünyada bizler emanetçiyiz. Bugün varız yarın yoğuz. Yaşadığımız bu alemde sınırlı bir ömre sahibiz. Bu bakımdan Hazreti Mevlana'nın da dediği gibi 'Kamil odur ki, koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser'. Ben de rabbim ömür verdiği sürece imkanlarım ölçüsünde ilimize hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Cami ve külliyenin 5 Temmuz Cuma günü saat 11.00 Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla hizmete açılacağını ifade eden hayırsever işadamı Bilal Şahin, “Açılışımıza bütün halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: