Yozgat Çamlık Milli Parkı Projesi Hayata Geçiriliyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta başlaması gereken projelerden Çamlık Milli Parkı Porjesi, 500...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta başlaması gereken projelerden Çamlık Milli Parkı Porjesi, 500 Kişilik Polis Meslek Yüksek Okulu ve Devlet Hastanesi projelerinin kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini söyledi.

Partisinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlene Siyaset Akademisi Sertifika Törenine katılan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer burada yaptığı konuşmada Yozgat’a yapılan ve yapılacak hizmetlerden söz etti. Başer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Mayıs 2011 tarihinde Yozgat’ı ziyaretinde Çamlık Milli Parkı projesiyle ilgili söz verdiğini hatırlatarak, “Çamlık Milli Parkı projesin ihalesi yapıldı ve inşallah 15-20 gün içerisinde kazmayı vurmuş olacağız. Yine 500 kişilik polis meslek yüksekokuluna ek öğrenci alınması için hazırlanan projede hayata geçiriliyor. Bu projenin de ihalesi yapıldı ve inşallah 10-15 gün onunda temelini atacağız” dedi.

Reklam
Reklam

400 Yataklı Yozgat Devlet Hastanesi’nin yapılmayacağı konusunda bir kara propaganda yapıldığına değinen Milletvekili Başer, “Daha önce yeri belirlenen devlet hastanemizin projesi aynen devam etmekte ve inşallah bir iki ay içerisinde de hastanenin temeli atılacak hemşehrilerimizin bu konuda hiçbir endişe duymamasını istiyorum. Yapılan bu çalışmaların ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz