Yozgat Çamlık Milli Parkında Yeni Piknik Alanı İçin Çalışmalar Başladı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Milli Parkı Master Planı kapsamında yeni piknik alanı...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Milli Parkı Master Planı kapsamında yeni piknik alanı için çalışmaların başladığını söyledi.

Çamlık Milli Parkında çalışmalara başlanılan Yeni Piknik Alanı inşaat sahasında incelemelerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli Parkı’nın hak ettiği noktaya geleceğini belirterek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 Mayıs 2011 tarihinde Yozgat’ı ziyaretinde Çamlık Milli Parkı projesiyle ilgili söz vermişti ve bu gün yeni piknik alanı için çalışmalar başladı ve sürüyor. İnşaat için 2 aylık bir süre var ancak hava şartlarından dolayı gecikebilir. Burası 2013 yılının başlarında hizmete açılacak.” dedi.

Reklam
Reklam

30 dönümlük alan içerisine yapılan parkın Yozgat halkına yakışır bir park olacağını ifade eden Milletvekili Başer, “Park içerisinde 60 araçlık 2 adet otopark, 40 adet kamelya, 1 adet büfe, 1 adet voleybol sahası, 2 adet tek pota basketbol sahası, 1 adet mescit, 2 adet tuvalet, 2 adet çeşme, 9 adet seyir terası, yürüyüş yolları ve aydınlatma yer alacak.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz