Yozgat Eğitim Değerlendirme Toplantısı Akdağmadeni İlçesinde Yapıldı

Yozgat Eğitim Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş başkanlığında Akdağmadeni ilçesinde yapıldı.Akdağmadeni Öğretmen...

Yozgat Eğitim Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş başkanlığında Akdağmadeni ilçesinde yapıldı.

Akdağmadeni Öğretmen evinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’un yanı sıra ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantı öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kuş, değerlendirme toplantılarını her ay başka bir ilçede yaptıklarını belirterek, LYS sonuçlarının açıklandığını önümüzdeki günlerde de SBS sonuçlarının açıklanacağını söyledi.

LYS ve SBS sonuçları doğrultusunda öğrencilere iyi bir rehberlik hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Kuş,”Özellikle de 8. sınıf öğrencilerine iyi bir rehberlik hizmeti yapmamız gerekiyor. Akdağmadeni'nde Anadolu Lisesi varsa Yozgat'taki Anadolu Lisesini tercih etmenin anlamı yok. Hemen hemen ikisi de bir birine yakın liselerimiz. Üniversite ile ilgili tercihlerde de puanlara göre, ilin durumuna göre mezun olunduğu zaman istihdam noktasında gerçektende ihtiyaç olan alanlara yönlendirmede fayda vardır” dedi.

Reklam
Reklam

2013 - 2014 eğitim öğretim yılına hazırlıklar doğrultusunda fiziki anlamda bakanlık yatırımlarının devam ettiğini ifade eden Kuş,”Okullarımızda tamir bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz okullarımızda devam eden inşaat işlerini okullar açılmadan tamamlayıp, eğitime hazır hale getirmektir. Okullarımız sorunsuz olarak eğitime açılacak, öğrencilerimiz sıralarında kitapları hazır olup 2013-2014 eğitim öğretim yılına başlayacak” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: