Yozgat Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Özdemir’den Yerköy Ticaret Borsasına Ziyaret

Yozgat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Yerköy Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Derviş...

Yozgat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Yerköy Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Derviş Esatbeyoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerköy Ticaret Borsası genel kurulu seçiminde başkanı seçilen Derviş Esatbeyoğlu’nu ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özdemir, Ticaret Borsalarının üreticiler ve tüccarlar açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Biz çiftçimizin ürettiği ürünlerin borsalarda en iyi şekilde değerlenmesini istiyoruz. Yapılan ticarette hem çiftçimiz hem de tüccarların kazanmasını istiyoruz. İlimizde Hasat mevsimi başlıyor önümüzdeki günlerde Yerköy Ticaret Borsasına da ürünlerin gelecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret’te Özdemir, Başkan Esabeyoğlu ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı Özdemir’e teşekkür eden Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu “Müdür beyin ziyaretleri izleri memnun etti. Tarım Müdürlüğümüzü, Ticaret Borsamızın yanında görmek bizleri sevindirecektir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz