Yozgat İl Satranç turnuvası tamamlandı

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Satranç turnuvası' tamamlandı.

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Satranç turnuvası' tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlenen turnuva sonrasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, satrancın daha çok zekaya dayalı bir oyun olduğunu belirterek "Sevgili öğrenciler, satrancı hafife almayın. Yarın bir gün hepiniz milli bir sporcu olabilirsiniz. Yurt dışında ülkemizi temsil edip ciddi dereceler elde edebilirsiniz. Bu yüzden çocuklarımıza satranç öğrenmelerini tavsiye ederim. Ben turnuvada dereceye giren sporcularımızı kutlarım ve başarılarının devamını dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

İl şampiyonu olan öğrenciyle satranç maçı yapmak isteğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Kuş, daha sonra turnuvada gençler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde dereceye giren oyunculara kupa ve madalyalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz