Yozgat Maltepe Dershanesi'nin LYS Başarısı

Yozgat’ta Lisans Yerleştirme Sınavı'na giren yaklaşık 10 bin öğrenci arasından il birincileri Maltepe Dershanesi'nden çıktı....

Yozgat’ta Lisans Yerleştirme Sınavı'na giren yaklaşık 10 bin öğrenci arasından il birincileri Maltepe Dershanesi'nden çıktı.
Yozgat Maltepe Dershanesi Müdürü Hasan Çağlayan, yaptığı açıklamada değişen ve zorlaşan yeni sınav sistemine uygun özgün programları, yayın-doküman desteği ve branşında uzman öğretmenleriyle LYS'nin en başarılı sonuçlarının adresinin yine Maltepe Dershanesi olduğunu söyledi. 'Hep Şampiyon' sloganıyla hareket ettiklerini belirten Çağlayan, "Gerçek başarı, başarıyı elde etmek değil, sürdürebilmektir. Dershanemiz, bu gerçek başarıyı, kurulduğu 1992 yılından beri artırarak devam ettirmiştir. Eğitimi, her türlü ticari kaygıdan uzak bir anlayışla, bireyi esas alan kişiye özel etkin eğitim modeliyle bundan sonra da son teknolojiyi uyarlayarak eğitim öğretim vermek hedefimizdir. Dershanemizin bu başarısında emeği geçen, başta milli eğitim camiasını, tüm okul idareci ve öğretmenlerini, ailelerini ve dershane öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz." dedi.

Reklam
Reklam

"ÖĞRENCİMİZ OLMAYANLARA DA TERCİH HİZMETİ VERECEĞİZ"

Öğrencilerin sınavda kazanıp tercihte kaybetmemeleri için dershanenin öğrencisi olan ve olmayan bütün öğrencilere 8 Temmuz ile 18 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih hizmeti sunulacağını söyleyen Çağlayan, öğrenci ve velileri tercih hatası yapmamaları için dershaneye beklediklerini kaydetti.

Yozgat Maltepe Dershanesi'nden dereceye giren il birincileri, TS puan türünde Türkiye 27’incisi TM de Türkiye 33’üncüsü Yozgat birincisi İlknur Karakaş olurken, MF puan türünde Türkiye 40’ıncısı Yozgat birincisi Fatma Betül Kocakaya oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: