Yozgat Milletvekillerinin Ilçe Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal Aydıncık ilçesini ziyaret ederek esnaf ve...

AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal Aydıncık ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekilleri Başer ve Soysal, esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet edip sorunları dinledi. AK Parti'nin çalışmalarının yanı sıra Yozgat ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan vekiller, son günlerde artan terör saldırılarına da değindiler. Milletvekili Yusuf Başer, "Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK tarafından 6 asker ve 2 korucunun şehit edildiği hain saldırıyı kınıyoruz. Bu hain saldırıyı yapanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki ülkemiz, gerçekleştirilen bu terör eylemleri karşısında hiç bir zaman sarsılmayacak, dün olduğu gibi bugün ve bundan sonrada birlik ve beraberliğini koruyacak, terörle sonuç elde edilemeyeceğini bir kez daha gösterecektir. Hükümetimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz tüm vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için azimli ve kararlı bir şekilde terörle mücadelesini sürdürmektedir ve sürdürmeye devam edecektir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyarete milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Aydıncık Belediye Başkanı Bahattin Özger, AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Burhan Koçak, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, Kazankaya Belediye Başkanı Celal Kılıç, Kösrelik Belediye Başkanı Dursun Kuzu ve Baştürk Belediye Başkanı Nejdet Kurt’ta katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz