Yozgat Milli Eğitim Müdürü Kuş, ilçe milli eğitim müdürleriyle biraraya geldi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, ilçe milli eğitim müdürleri ile biraraya gelerek sorunları,...

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, ilçe milli eğitim müdürleri ile biraraya gelerek sorunları, hedefleri masaya yatırdı.

Özel Ergin Koleji'nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, ilçe milli eğitim müdürleri ile aylık değerlendirme toplantıları düzenlediklerini belirterek, "Bir aylık süreç içerisinde hazırladığımız gündemimizi burada değerlendiriyoruz. Bugünkü toplantıda dün başlanan ücretsiz süt dağıtımı, mayıs ve haziran ayında yapılacak ilköğretim ve liselerdeki sınavlarla ilgili bir değerlendirmemiz olacak. Diğer taraftan pansnlarımızın fiziki ve genel durumlarını gözden geçiriyoruz. 2016 yılına kadar ilimize yapılacak yatırımların genel değerlendirmesini yapacağız ve yine daha önce başlatmış olduğumuz 'Okullarımız Hayat Olsun' projesinin son durumunun değerlendirmesini yapacağız. Bir başka gündemimiz de 19 Mayıs hazırlıkları." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz