Yozgat Özel Ergin Koleji Öğretmen Ve Öğrencileri Kimse Yok Mu Derneği İle Birlikte Gıda Paketi Dağıttı

Yozgat Özel Ergin Koleji Full Day English Kursu öğretmen ve öğrencileri, Kimse Yok Mu...

Yozgat Özel Ergin Koleji Full Day English Kursu öğretmen ve öğrencileri, Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi yetkilileriyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi dağıttı.

Yozgat Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, okullarında eğitim gören öğrencileri İngilizce kursu düzenlediklerini ve bu kursu veren öğretmenlerin farklı kültürlerden gelen kişiler olduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz iki ay boyunca okulumuz öğrencilerine İngilizce eğitimi verdiler. Kültürümüzden oldukça etkilenen öğretmenler, öğrencilerimiz ve okulumuz çalışanları ile sıcak bir dostluk ilişkisi kurdular. Ramazan coşkusunu bizimle birlikte yaşayan öğretmenlerimiz, her gün farklı bir eve iftar ve sahur münasebetiyle misafir oldular. Gittikleri evlerde iftar sofralarımızdan, sahur yemeklerimizden ve insanımızın misafirperverliğinden oldukça memnun kalan öğretmenlerimiz kültürümüzün çok farklı ve etkileyici olduğunu belirttiler” dedi.

Reklam
Reklam

Acar,”Ayrıca öğretmen ve öğrencilerin Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi görevlileri ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi dağıtarak, halkımızın yardım severlik duygularına ortak oldular” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: