Yozgat Özel Ergin Koleji Sbs’de 500 Tam Puanla Türkiye Birincisi Çıkardı

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Ahmet Batuhan Acar, 2012 8. Sınıflar SBS’de 500...

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencilerinden Ahmet Batuhan Acar, 2012 8. Sınıflar SBS’de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Özel Ergun Koleji Müdürü Ali Acar, öğrencilerinden Ahmet Batuhan Acarın, 2012 8. Sınıflar SBS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldığını ve Türkiye birincisi olduğunu söyledi. Yine öğrencilerinden Sümeyra Bilgin’in OYP puanına göre Yozgat Merkez birincisi Türkiye 93'üncüsü olduğunu belirten Acarın, “2012 SBS’de il geneli toplam puanda ilk onda üç öğrencimiz bulunmaktadır. Yıl içerisinde yaptığımız farklı etkinlik ve faaliyetlerle, gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarımız ile adından sık sık söz ettiren okulumuz Türkiye birinciliğinin yanında kitlesel başarıda da daha önceki başarı grafiğini artırarak devam ettirmiş. 2012 SBS’de OYP puanına göre okul puan ortalamamız da 439 puanı yakalayarak üstün başarı göstermiştir.” dedi.

Reklam
Reklam

Bunca yıl arka arkaya gelen bu başarıların tesadüf olmadığını, bir emeğin ve gayretin ürünü olduğunu, okullarının 2012 SBS'de kalitesini bir kez daha kanıtladığını belirten Kolej Müdürü Acar, “Okulumuzun açıldığı günden bugüne başarılarıyla Yozgat eğitimine çok büyük katkı sağlamaktadır. Okulumuz geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıları 2012 yılında da sürdürmüştür. Sınav sonuçlarını değerlendirdiğimizde okulumuzun hem bireysel hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attığını görmekteyiz. Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalanmıştır. Orta öğretim kurumlarına yerleştirmede de hedefimiz yüzde yüz olacaktır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolay kutluyor, emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: