Yozgat Özel Ergin Koleji’nden Zeka Oyunları Etkinliği

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri tarafından sergilenen zeka oyunları büyük ilgi gördü.Yozgat Özel Ergin Kolej...

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri tarafından sergilenen zeka oyunları büyük ilgi gördü.

Yozgat Özel Ergin Kolej öğrencileri Yimpaş AVM’nin giriş bölümünde sergiledikleri zeka oyunları hem izlendi hem de beğeni topladı. Öğrenciler ellerine aldıkları plastik ve ağaçtan yaptıkları şekillerle farklı eserler ortaya çıkardı.

Kolejin Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy, öğrencilere yönelik farklı etkinlikler düzenleyerek onların zeka gelişiminin ve el becerilerinin artmasını sağladıklarını söyledi.

Kolej Müdürü Ali Acar’da yaptığı açıklamada kolejde ve farklı mekanlarda öğrencilere yönelik etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, “Kolejimizde zeka oyunları kulübü öğrencileri öğrendikleri ve oynadıkları oyunları Yozgat halkına sundu. Zeka oyunları sınıfında öğrencilerimize zenginleştirilmiş eğitim programına göre değişik yol ve yöntemlerle başarıya gitme, çözüm üretme, farklı teknikler deneme yollarını öğretiyoruz. Buradaki amacımız öğrencilerin bağımlılık yapan bilgisayar oyunlarıyla değil doğal zeka oyunlarıyla oynamalarını ve bu oyunları öğrenmelerini istiyoruz. Zeka oyunlarında öğrendiğimiz bu oyunları Yozgat halkıyla buluşturarak kolej dışındaki öğrencilerinde bu oyunları öğrenmesini ve oynamasını istiyoruz. Aynı zamanda bu etkinlikle öğrencilerimizin özgüvenlerini arttırarak toplum içerisinde kendilerini ifade etmelerini istedik” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: