Yozgat Sgk İşlemlerin Daha Hızlı Yürümesi İçin Halkla İlişkiler Servisi Oluşturdu

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, vatandaşın işlemlerinin daha hızlı yürümesi için kapsamlı Halkla...

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, vatandaşın işlemlerinin daha hızlı yürümesi için kapsamlı Halkla İlişkiler Servisi oluşturdu.

Yozgat SGK Müdürü İsmail Yılmaz, vatandaşın işlemlerini yaptırmak için servis servis gezmesini önlemek ve işleri daha hızlı yürütebilmek için geniş kapsamlı bir halkla ilişkiler servisi oluşturduklarını söyledi. SGK’nın hizmet alanına giren tüm işlerin tamamına yakınını bu serviste topladıklarını ifade eden Yılmaz, “Vatandaşımız artık işini yaptırmak için katlarda servis servis gezmeden, halkla ilişkiler servisimizde anında hizmet veriliyor. Vatandaşımızın sorunu halkla ilişkiler servisinde çözümlenmezse o zaman ilgili servise yönlendiriliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Halkla ilişkiler servisinde de işlemlerin daha düzgün yürümesi için kapı girişine danışman yerleştirdiklerini ve gelen vatandaşın sırasını daha rahat takip etmesi için numaratör koyduklarına değinen Yılmaz, “Vatandaşımızı danışman personelimiz yönlendiriyor o da hangi servisle işi varsa ona göre numaratörden sıra alıyor ve sırasının gelmesini bekliyor. Vatandaşımız sırasını beklerken kurumumuzun ikramı olarak ücretsiz çay alabiliyor, televizyon izleyebiliyor. İşlem sırası geldiğinde de işlemini rahat bir şekilde yaptırıyor” diye konuştu.

Halkla ilişkiler servisinin, katlarda çalışan personelin de rahat çalışmasını sağladığını ifade eden SGK İl Müdürü Yılmaz, “ Daha önce vatandaşımız elinde dosya ile katlara çıkıp servis servis geziyordu, ilgili ilgisiz personele sorular yönelterek zaman kaybına neden oluyordu. Şimdi vatandaşımızın işlemleri giriş katta yapıldığı için katlardaki serviste çalışan personelimiz daha rahat ve daha verimli çalışıyor. Bu şekilde de personelimizin elindeki işlemler kısa sürede tamamlıyor. Şuanda birkaç servisimiz dışında tüm servislerimizde dosyalar ve işlemler günübirlik takip ediliyor. Yakın bir zamanda ise tüm servislerimizde işlemler günlük olarak yapılmış olacak. Amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti en kısa sürede sunmaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: