Yozgat Sürmeli Şenlikleri Amacına Ulaştı

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, 8-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 13. Uluslararası Sürmeli Şenliklerinin amacına...

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, 8-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 13. Uluslararası Sürmeli Şenliklerinin amacına ulaştığını söyledi.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Sürmeli Şenliklerine Yozgat halkının yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Başer, “Bu yıl şenliğimizde ata sporumuz olan güreş ve cirit’e ağırlık verdik ve vatandaşlarımızda her iki gösterilere yoğun ilgi göstermesi bizi mutlu etti. Ayrıca akşamları düzenlenen konserlerde vatandaşlarımız eğlendiler.” dedi.

Reklam
Reklam

Sürmeli Şenliklerinin ilin tanıtımı yönünden amacına ulaştığını ifade eden Başkan Başer, “Şenliğimize il dışından çok sayıda misafirlerimiz geldi. Ayrıca şenliğimiz ulusal televizyon kanallarında ve basında oldukça yer alması bizi sevindirdi.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: