Yozgat Tanıtım Günleri’nde görev alan personel plaketle ödüllendirildi

<span>Yozgat</span>’ın Aydıncık ilçesinden, 18-22 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenen ‘<span>Yozgat</span> Tanıtım Günleri’ne katılarak görev yapan ve...

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinden, 18-22 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenen ‘Yozgat Tanıtım Günleri’ne katılarak görev yapan ve ilçenin tanıtımına katkı sağlayan bazı daire müdürleri, basın mensubu ve mahalle muhtarları, Kaymakam Taner Tengir tarafından plaketle ödüllendirildi.

Kaymakamlıkta düzenlenen plaket törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ateş, Gazeteci Necati Yalçın, mahalle muhtarları ve ilçe milli eğitim personeli katıldı.
Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, Yozgat Tanıtım Günleri’nin il ve ilçelerin tanıtımına çok büyük katkılar sağladığını belirterek, "Yozgat Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün öncülüğünde Ankara’da ilimizi ve ilçemizin tanıtımını en güzel şekilde yaptık. Sizlerinde katkılarıyla bizde ilçemizi en güzel şekilde tanıtma fırsatı bulduk. Binlerce kişi standımıza gelerek Aydıncık ilçemizi ve tarihi ve kültürel zenginliklerimizi tanıma fırsatı yakaladı. Bu vesile ile sizlere ilimizin ve ilçemizin tanıtımına gösterdiğiniz çaba ve gayretlerden dolayı teşekkür ederim." dedi.
Kaymakam Tengir, ilçede yerel olarak yayın yapan Aydıncığın Sesi Gazetesi sahibi Necati Yalçın’a, Ankara’daki Yozgat Tanıtım Günleri programını en güzel şekilde kamuoyuna duyurduğu için ayrıca teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz