Yozgat Tıp Fakültesi Hastanesi Doktorları Rehabilitasyon Merkezindeki Yaşlı Ve Özürlüleri Sağlık Taramasından Geçirdi

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Öğretim Elemanları 8-14 Mart tarihleri arasında...

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Öğretim Elemanları 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanan Sağlık haftası etkinlikleri kapsamında Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Yaşlı ve Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlı ve hastaları sağlık taramasından geçirdi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Yrd. Doç. Dr. Tugay Atalay başkanlığında Dahiliye Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Lütfi Akyol, Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yavuz Okyay, Nöroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Asuman Çelikbilek ve beraberindeki asistan doktorlar tarafından Yozgat Yaşlı ve Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 250 yaşlı ve engelli sağlık kontrolünden geçirildi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Yrd. Doç. Dr. Tugay Atalay daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam amacıyla Yozgat Yaşlı ve Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde barınan hastalara sosyal ve psikolojik açıdan rahatlamaları için genel bir sağlık taraması gerçekleştirdiklerini belirterek, “İnşallah hastane olarak bu tür çalışmaları bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: