Yozgat Tso Başkanlık Seçimi 22 Haziran’da Yapılacak

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Yozgat TSO Meslek Komitesi Seçimlerinin 22...

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Yozgat TSO Meslek Komitesi Seçimlerinin 22 Haziran Cumartesi günü saat 09:00’da başlayacağını söyledi.

Seçme ve seçilme yeterliliklerini belirten listenin TSO web sitesinde yayımlandığını belirten Yozgat TSO Başkanı Özışık, “Listelerle ilgili herhangi bir hata söz konusu ise, üyelerimizin odamıza sözlü müracaatları yeterli olacaktır ve gerekli düzeltmeler anında yapılacaktır. Tüm üyelerimizin Türkiye’nin en demokratik seçim sistemi olan ve dört aşamada gerçekleşen Yozgat TSO seçimlerine katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Tüm üyelerimizin en uygun koşullarda oylarını kullanmaları için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Özışık, “Şahsi kaydı olan üyelerimiz TC kimlik numaralarını içeren kimlik belgeleri ile oylarını kullanabileceklerdir. Birden fazla yetkilisi olan; Limited ve Anonim Şirketler ya da Kooperatifler yetki belgelerini Odamız Sicil Müdürlüğünden temin edebilirler. Yetki belgelerindeki imzaların imza sirkülerindeki imzalarla aynı olması çok önemlidir. Bu hususa dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu süreçte Yozgat TSO Yönetim Kurulu Başkan adayı olan, Hüseyin Kamanlı’ya, Osman Ccoşkun’a ve Fuat Altın’a ve tüm arkadaşlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: