Yozgat Valisi Yazıcı Ve Milletvekili Başer’den Köy Ziyareti

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat'ın Kale köyünü ziyaret...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat'ın Kale köyünü ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi.

Ziyarette köylüler tarafından karşılanan Milletvekili Başer ve Vali Yazıcı, köylülerle bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Yozgat'ın AK Parti iktidarı ile hizmet geldiğini ve ihtiyaçların giderilmesi için el birliği ile Yozgat’a hizmet için ortak bir çalışma gerektiğini ifade eden Milletvekili Başer, “Bizler vatandaşımızla sadece seçim sürecinde ayağına gitmiyoruz. Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız ve vatandaşlarımızla bağımızı daha da güçlendirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili seçimlerinin üzerinden yaklaşık iki yıl geçmesine karşın bütün ilçe, belde ve köyleri tek tek ziyaret edip ve halkın sorunlarını dinlediklerini ifade eden Milletvekili Başer, “Aziz milletimizin takdiri ile giydiğimiz bu ateşten gömleğin vermiş olduğu sorumluluğuyla bütün ilçelerimizi, köy-köy, mahalle-mahalle dolaşarak sadece seçimde kapısını çalan milletvekili olmadığımızı aziz Yozgatlımıza hissettirdiğimizi düşünüyorum. Allah’ın izni ile il merkezi başta olmak üzere, ilçe, belde ve köylerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşıp, teşkilatımızla birlikte dertlerini sıkıntılarını dinleyeceğiz ve çözümleri için çaba sarf edeceğiz. Yozgat’ımızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Kale Köyümüz de AK Parti iktidarı ile kalkınmaya ve gelişmeye devam ediyor. Sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile çok güzel günler bizleri bekliyor” şeklinde konuştu.

Köyün sıkıntılarını bildiğini belirten Başer, Akyamaç - Kale Köyleri arası yol bakımı, Kale Köyü Kalesi yol bakımı, köy içi kaldırım ve parke yapımı, internet ve bayanlar için Kur’an kursu taleplerini yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Kale köyü muhtar ve köy halkı, eskiden siyasetçilerin yalnızca oy istemek için seçimden seçime köylerine geldiklerini belirterek, "Bizler eskiden siyasetçileri yalnızca seçim zamanı burada görürdük. Ama artık her şey değişti. Vekillerimiz sık sık bizlere ziyaretlerde bulunuyorlar. Bizler bir dara düştüğümüzde kolayca kendilerine ulaşabiliyoruz. Artık oy için değil hizmet için buralarda olduklarını biliyoruz. Bizler hükümetimizden, vekillerimizden ve Valimizden çok memnunuz. Yapılan hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: