Yozgat'a bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağını...

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi.
Milletvekili Sosyal, Ankara’da, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Müsteşar M. Emin Zararsız, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ın katıldığı bir toplantı yapıldığı, toplantıda üniversite ve Yozgat’ın gelişimine yönelik yapılacak çalışmaların değerlendirildiğini kaydetti.
Soysal, "Üniversitemiz bünyesinde bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağı müjdesini Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç verdi. Ayrıca Maliye Bakanlığı'nın, daha önceki yıllarda kullanılamayıp sene sonunda tenkis olunan 13 milyon lira ödeneği Sayın Başbakanımızın talimatı üzere Bozok Üniversitesi'nde kullanacak olması üniversitemizin gelişiminde önemli yatırımların tamamlanmasını sağlayacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz