Yozgatlı Çiftçilerden Hüseyin Akay’a Tam Destek

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Adayı Hüseyin Akay’ın çiftçi ile buluşması devam ediyor.Boğazlıyan...

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Adayı Hüseyin Akay’ın çiftçi ile buluşması devam ediyor.

Boğazlıyan ve Pınarbaşı Bölgesinde ekim yapan çiftçilere konuk olan Akay’a, Pınarbaşı’na bağlı Yukarı Borandere, Çakılkaya, Pınarbaşı Merkez ile Yozgat’a bağlı Çatak, Sarıkaya, Yoğun Hisar, Şefaatli, Kadılı, Yukarı Sarıkaya, Çerpitcik ilçe ve köylerinden tam destek geldi. Özellikle Çatak’ta, Abdullah Eroğlu ve diğer köy sakinleri tarafından sevinçle karşılanan Akay’a istikrarın devamı adına Kooperatife sahip çıkma sözü verildi.

Reklam
Reklam

25 Haziran’da yapılacak Genel Kurul öncesinde çiftçisi ile buluşmaya devam eden Akay’ın ilçe ve köy ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Pınarbaşı’na bağlı Yukarı Borandere, Çakılkaya, Pınarbaşı Merkez ile Yozgat’a bağlı Çatak, Sarıkaya, Yoğun Hisar, Şefaatli, Kadılı, Yukarı Sarıkaya, Çerpitcik’i ziyaret eden Hüseyin Akay’a özellikle Yozgat’ın Çatak sakinlerinden, istikrarın devamı için tam destek sözü geldi. Çatak Köyü sakinleri ile birlikte Abdullah Eroğlu’nun evine konuk olan Hüseyin Akay’ı evinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Eroğlu, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası’nın büyük bir istikrarla geleceğe yürüdüğünü ifade ederek, 2 buçuk yılda yakalanan başarı seviyesinden çok memnun olduklarını söyledi. Eve konuk olan diğer çiftçiler ise Kayseri Şeker Fabrikası’nın hayatta kalmasının ve çiftçiye hizmet etmesinin ancak tecrübeli ve prefesyonel kişilerin idaresiyle mümkün olduğunu belirterek, sağlıklı bir hizmet alabilmek için istikrarlı yapının devam etmesi gerektiğini kaydettiler.

Reklam
Reklam

Hüseyin Akay ise çiftçiye hizmet etmenin yolunun rant kavgası gütmeden, dürüstçe, adilce, istekle ve aşkla bu işe sahip çıkma arzusundan geçmekte olduğunu belirterek, “Bizler hamdolsun ki; bu emanete 2 buçuk yıl boyunca varlığımız pahasına sahip çıktık. Bundan sonra da aynı şekilde sahip çıkmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2 buçuk yıllık dönemde kısıtlı imkânlar ile ortaya koyduğumuz çalışmalar bugün ortada, artık o çalışmalar sizin takdirinizdedir. Henüz daha yeni yeni nefes almaya başlayan Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin yeniden dimdik ayakta durabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacı vardır. Bu destek öncelikle Genel Kurulunuza katılmak ve ardından hür iradeniz ile yöneticilerinizi tayin etmektir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: