Yozgatlılar Oruçlarını Piknikte Açıyor

Yozgat’ta vatandaşlar Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle iftarını Çamlık Milli Parkı'nda piknik yaparak...

Yozgat’ta vatandaşlar Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle iftarını Çamlık Milli Parkı'nda piknik yaparak açıyor.

Vatandaşlar iftar vaktine birkaç saat kala Çamlığa çıkarak iftar hazırlıklarını yapıyor. Bazı vatandaşlar evde hazırladıkları yemekleri getirirken bazıları da mangal yakıp iftar için hazırlık yapıyor.

Orucunu piknikle açan vatandaşlardan Hüseyin Başçi, "Kayseri’den kızım geldi onlarla birlikte ailecek çamlığımızda piknik havasında orucumuzu açıyoruz. Hava çok güzel, serin ve oksijeni bol herkese tavsiye ederiz." dedi.
Sakarya’dan gelen Serhat Şimşek ise önceki yıllarda da zaman zaman piknik yaparak oruç açtıklarını ifade ederek şöyle dedi: "Geçen yılda yine burada iftarımızı yapmıştık. Bugünde ailece yine iftarımızı burada yapıyoruz. Mısır’da Müslümanlara yapılmak istenen zulümleri kaygıyla izliyoruz ve çok üzülüyoruz. İnşallah Rabbim tez zamanda Müslüman kardeşlerimizi sıkıntılardan kurtarır, huzura eriştirir. Dualarımız onlar için tüm dünyadaki müslüman kardeşlerimiz için." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: